<<Terug

 

Verhaal van Rosemarie

Ik wil graag voorkomen dat er nog meer mensen mismaakt worden door een face-halslift. Mijn verhaal wil ik hier even kwijt.

Op 9 juni 2008 werd ik door P.C. (Plastisch Chirurg) geopereerd aan een face-halslift in een kliniek, midden in het land, waarbij ik tot op heden niets anders dan problemen en ellende ondervind. De face-halslift is slecht uit gevoerd, waarbij er een medische misser is gemaakt en waarbij de P.C gefaald heeft.

Bij deze operatie heeft de P.C. bij mij een zenuw doorgesneden, de auricularis major, aan de linkerachterkant van mijn oor. Hiervan ondervind ik tot op heden nog vreselijke pijnen. Ik kreeg de ene ontsteking na de andere waarbij de P.C. de hechtingen steeds vergeten was er uit te halen. Een derde van mijn haar viel uit; ik heb geen gevoel aan mijn linkeroor en hals en wang.

Hij zei steeds tegen mij het komt goed, maar tot op heden is het nog steeds niet goed. Bij diverse controleís heeft de P.C. bij mij seksueel geÔntimideerd. Toen ik daar geen gehoor aan gaf is hij gestopt met nabehandelingen te geven en is hij boos op mij geworden. Toen wilde ik een second opinion laten doen.

Dat heeft de P.C. geregeld bij zijn twee andere collega,s en hij zelf. Dat is in een drama en een nachtmerrie geŽindigd. Zij wilden niet aanhoren dat de operatie fout is gegaan en de P.C werd erg kwaad op mij en heeft mij mishandeld en heel hard geknepen in mijn bovenarm tot een bloeduitstorting aan toe. Zij hebben mij op een hardhandige wijze het ziekenhuis uit gegooid. Ik was helemaal overstuur er van. Ik heb een proces verbaal bij de politie op laten maken tegen mishandeling over de drie artsen.

Deze drie heren werken samen in het zelfde ziekenhuis midden in het land. Alles wat deze P.C. bij mij heeft gedaan is een grote leugen voor heel veel geld. Deze P.C. heeft mijn leven totaal verwoest en kapot gemaakt, een trauma heb ik hier van overgehouden. Elke dag heb ik vreselijke pijnen en tintelingen en steken. Geen gevoel aan mijn linkeroor en gezicht en hals. Dikke bult op mijn wang,en een hechting bij mij linkeroor die blijft prikken die hij er niet heeft uit gehaald. Linkeroor trekt weg naar achteren waarbij de oorlel kleiner is geworden.

Dit alles zit mij heel erg hoog, daarom deze brief als WAARSCHUWING
 

ROSMARIE
 

<<Terug