<<Terug

 

Beauty Trade Special

Een beurs vol met schoonheidsproducten en de nodige nieuwe apparaten . Op uitnodiging van Henny Heuff bezoek ik deze beurs. Zelf staat ze met een stand op deze beurs en heeft al jarenlang een eigen merk. Vorig jaar heeft ze me benaderd en heeft me een creme geven genaamd ANTE. Mijn gezicht is door alle Kenacort injecties erg dun en grauw geworden. Deze creme gebruik ik nu een jaar en wonderwel is mijn huid verbeterd. De grove porieŽn zijn verkleind en mijn huid voelt beter aan. Het is jammer dat ik nog zoveel rest-permanente filler in mijn gezicht heb, anders had ik een massage laten doen.


Wat mij opvalt is dat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van de schoonheidsspecialisten. Bij voorbaat zijn ze al tegen fillers of BOTOX TOCSULINE. Te begrijpen want deze mensen houden zich bezig met de structuur van de huid. Alles wat ingespoten wordt is onnatuurlijk en niet lichaamseigen.

Als ik op de beurs loop is het druk en je kunt zien dat vrouwen het leuk vinden om de nieuwste snufjes uit te proberen. Zelf sta ik volledig achter de methode van de schoonheidsspecialistes en de oeroude remedie van een gezichtsbehandeling. Wat belangrijk zou zijn als voor ons vrouwen die verminkt zijn en nog resten van fillers in hun gezicht hebben, (doordat dit vaak niet operabel is ) een goede creme ontwikkeld zou worden om de huid in balans te houden. Als ik een schoonheidsbehandeling onderga met een massage dan aktiveert het juist mijn filler. Het probleem is dat ik daarna pijn krijg en inplaats dat het ontspannen moet werken, krijg ik meestal een opgeblazen gezicht.

Zelf pleit ik nu voor een verbod voor permanente fillers. Als ik had geweten hoe gevaarlijk en wat het doet met de huid was ik er nooit aan begonnen. Dus promoot ik nu de wijze waarop de schoonheidsspecialisten zich verdiepen. Rimpels wegspuiten is gemakkelijk, maar dit moet met een semi permanente filler 2x per jaar gebeuren. Je kunt voor dit geld heel wat behandelingen laten doen bij een salon. Als je wat ouder bent en je laat in je voorhoofd een filler of botox injecteren dan gaan je wenkbrauwen zakken. Dit ziet er echt niet uit. Dus van het 1 komt het ander.

Een voorbeeld Sophia Loren
In haar tijd was er nog geen sprake van fillers, maar wat was en is het nog een mooie vrouw. Het belangrijkste is voor een vrouw dat haar geest in balans is met haar lichaam en gezicht.Je kunt ervoor kiezen als je ouder wordt door een bekwaam plastisch chirurg wat correctie,s te laten doen.Je huid wordt dan niet aangetast.Maar zodra je met fillers begint, dan loop je het gevaar om net zoals ik, voor je verdere leven een strijd te moeten leveren tegen granulomen. ( granulomen zijn bulten die ontstaan door de filler en iedere keer weer opspelen). De enige zekerheid die je hebt is de onzekerheid.

Ik maak mijn rondje op de beurs en zie ook dat er behandelingen zijn waarvan ik denk, zijn die wel goed. Zo kun je snel bruin worden. Dit is ook niet natuurlijk en ik ben wat dat betreft overal huiverig voor geworden. Ik hoop dat vrouwen mijn visie volgen en zich lekker laten behandelen door vakbekwame schoonheidsspecialisten.

Fillers zijn voor mij uit den boze, de zwaartekracht wint het altijd. Wil je dan een strak gezicht kies voor een goede plastisch chirurg die dit kan corrigeren. Zelf heb ik ook het nodige ondergaan en ben blij met het resultaat. Door mijn verminking en de nodige Kenacort injecties ( Kenacort is een middel om de complicaties tegen te gaan van de filler) was mijn huid wel 20 jaar ouder geworden en ik had het gevoel dat ik tachtig was. Mijn plastisch chirurg heeft goed werk verricht en door een ooglidcorrectie en een Macslift durfde ik weer de straat op.
 

De oeroude methode van de schoonheidsspecialistes met hun nieuwe methodes ondersteun ik. Wil je dan nog verder dan adviseer ik een bekwaam plastisch chirurg te raadplegen. Als ik de klok terug kon draaien had ik nooit permanente fillers genomen. Mijn behandelaar heeft me doen geloven dat dit de oplossing was voor mijn probleem.

De beurs was leuk en erg informatief op alle vlakken wat betrefd schoonheidsideaal. Het is voor mij jammer dat ik mijn verdere leven het moet doen met een behandeling waar ik nu de gevolgen van onderga. Kies voor een beurs waar je lekker vrouw kunt zijn en neem geen riscico. Ouder worden op een gezonde manier dat is het mooiste wat er bestaat.
 

Als ik weer in mijn auto zit, terug naar huis kan ik alleen maar beamen deze beurs is vrouwvriendelijk. Bezint eer ge begint aan fillers of botox.
 

Sylvia Veerman

 


 

<<Terug