<<Terug

 Een verminkte vrouw doet haar verhaal.
12 september 2018


Begin niet aan liposuctie of fillers.
Neem een HIFU behandeling De facelift zonder chirurgie!


In het verleden heb ik wat plastisch chirurgische ingrepen gehad in mijn hals en gezicht (wangen). In mijn gezicht zijn liposuctie en 3 permanente en tijdelijke fillers toegepast (Radiesse, Pms350 Silicone olie, Bio Alcamid).
Bio Alcamid is nu verboden in Nederland vanwege veel complicaties, zoals bulten en ontstekingen, maar in mijn tijd was dat nog niet verboden.
In mijn hals heb ik alleen liposuctie gedaan. Met de jaren, toen de huid in de hals verslapte kon je ongelijke plekken zien, daar waar vet was weggezogen en waar niet. Het hing er wat scheef bij. In mijn gezicht kreeg ik een bolle wang aan een kant, waardoor mijn gezicht niet meer symmetrisch is.

Op zoek naar hulp, omdat ik dat van mijn eigen kliniek niet kreeg, kwam ik terecht bij Sylvia Veerman van de stichting legaalverminkt.nl. Een hele lieve intelligente vrouw die zelf slachtoffer is geworden van een privékliniek en die nu andere cosmetische slachtoffers helpt. Zij heeft mij alles uitgelegd over de fillers waar ze veel kennis van heeft en raad gegeven wat ik kon doen.
Ik heb daarna met Plastisch chirurg Kouwenberg gesproken in het Slingeland Ziekenhuis, een vriendelijke man en Voorzitter van de stichting slachtoffers cosmetisch artsen. Hij is eerlijk over de situatie, dat er niet veel aan te doen is.
Hij heeft nog geprobeerd het Bio Alcamid in mijn wang operatief te verwijderen. Helaas is dat niet gelukt, maar daar had hij me al voor gewaarschuwd omdat de wang een dun gebied is met veel zenuwen.
Ik krijg nu Corticosteroďden spuiten om de ontstekingen in de wang te kalmeren. Aan mijn gezicht is waarschijnlijk niet veel meer te doen vanwege die permanente fillers. Wat mijn hals betreft, waar onregelmatig vet is weg gehaald is nog hoop.

Via Sylvia kwam ik in contact met Beauty Instituut Hilde te Koppele in Doetinchem. Hilde maakt gebruik van HIFU. HIFU is een facelift zonder chirurgie wat een liftend en verstrakkend effect heeft. Ik twijfelde hier eerst over maar ben toch naar haar toegegaan. Hilde is een lieve vrouw die gek is op haar dieren en die over de 50 is, maar dat geef je haar echt niet. Ze ziet er veel jonger uit, zo'n goed verzorgd strak gave gezicht.
Zij heeft mijn hals 2 maanden geleden met HIFU behandelt. Het is een soort flits apparaat en de behandeling voelt warm prikkelig aan. Daarna heb je even blokjes in de huid wat vanzelf weer wegtrekt. Je voelt dat de behandeling werkt, zelfs in de weken daarna. De hals voelt strakker aan en is minder slap en niet zo onregelmatig meer. Ik moet nog 3 keer en heb hier een goed gevoel over. Was dit apparaat maar eerder uitgevonden, dan was ik nooit aan liposuctie en fillers begonnen. Ze kan helaas de HIFU behandeling niet op mijn dikke wang doen i.v.m. de fillers, maar mijn hals knapt er wel van op.

Ik ben deze mensen heel erg dankbaar.


Een verminkte vrouw uit Arnhem


Meer informatie:
Drs. P.P.G.M. Kouwenberg

Sylvia Veerman

HIFU<<Terug