<<Terug

 

C.E keurmerk een bizarre situatie.

1 december komt RADAR met een schokkende reportage over sinaasappelnetjes.
Na het zien van deze uitzending dat je zomaar een C.E keurmerk op kan zetten om vervolgens op de markt te brengen. Heel veel middelen vallen onder de medische hulpmiddelen, deze middelen worden in een lichaam geplaatst met alle verschrikkelijke gevolgen van dien.
Zodra al deze zogenaamde hulpmiddelen onder de medicijnwet komen te vallen, zullen er meer veilige hulpmiddelen worden gebruikt. Nu wordt er voor deze middelen geen onafhankelijk onderzoek verricht en mensen lopen hierdoor ernstige schade op.

Zo is het ook met de fillers. Vloeibare implantaten die zich gaan nestelen onder de huid en met alle ellende die het met zich mee brengt. Onder andere verminking -pijn-bulten-onstekingen.
Doordat er op deze medische hulpmiddelen ook alleen een C.E keurmerk op staat,weten we niet precies wat er in deze fillers zit wat de oorzaak heeft van al deze ellende.

Ik hoop dat er heel snel verandering in komt om mensen af te schermen en je veilig te kunnen voelen wanneer je een ingreep ondergaat met het inbrengen van wat men noemt MEDISCHE HULPMIDDELEN.

Sylvia Veerman

 


 

<<Terug