<<Terug

 

Bericht van Stichting S.S.C.A.

 

DE ZOGENAAMDE FILLERS DIE TE VERWIJDEREN ZIJN.

Scan

Op deze scan is duidelijk te zien wat fillers op de lange termijn veroorzaken.
Deze filler die duidelijk aanwezig is (zie witte vlekken) is zogenaamd als als semi filler op de markt gebracht. Dit houd in dat het na een paar maanden zou verdwijnen werd er bij deze filler gezegd, of het zou heel gemakkelijk te verwijderen zijn. Niks is minder waar. Na 5 jaar is deze filler nog duidelijk aanwezig en met ALLE gevolgen van dien.
Nu zijn er behandelaars die wanhopige mensen hoop geven om ze met alle soorten van behandelingen wijs te maken dat ze geholpen kunnen worden om dit drama te verhelpen.
Vaak worden deze behandelingen DUUR betaald.

MAAR..............
Op al deze soort wonder middelen is nog nooit WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK VERRICHT.
Dus een ieder is weer een proefkonijn. Met alle gevolgen vandien.
Laser behandelingen zijn ook niet afdoende want het kapsel van de filler blijft altijd aanwezig.
Ook richt je schade aan de huid aan om deze met de laser te behandelen. Deze huid die toch al zo kwetsbaar is omdat de filler die aanwezig is al veel schade heeft aangericht.

DE ENIGE OPTIE
BEHANDELEN door een ervaren plastisch chirurg.
De behandelaars die de fillers eerst veelvuldig gebruikt hebben, komen nu met oplossingen die niet wetenschappelijk zijn en vaak rekenen ze hiervoor forse bedragen.
Wij hebben ons als Stichting zijnde, jarenlang aan de bel getrokken om aandacht te krijgen voor de wanhoop en verschrikking van deze cosmetische behandelingen.
De inzet die wij als Stichting geven, is totaal belangeloos en doen dit voor het algemeen belang.
De ervaring die wij door de jaren heen hebben gekregen met het fenomeen filler is erg groot en we weten nu wat wel of niet effectief is om na te behandelen.
Wel weten we dat we met een groep mensen te doen hebben die wanhopig zijn en iedere belofte van een arts die ze ingespoten heeft aangrijpen. Onze ervaring, na een tijdje komen ze bij onze Stichting hulp vragen omdat de beloofde hulp op niets uitliep.

Dit kost onze maatschappij ook veel geld, mensen die niet meer op de arbeidsmarkt kunnen functioneren, relaties die stuklopen en de vele psychische klachten.
Door het jarenlang begeleiden van mensen die complicaties hebben van fillers hebben wij als Stichting zijnde deze ervaring.
Dat er onderzoek komt is een grote noodzaak. Maar ook dat dit integer gebeurd.
Voor al die mensen waarvoor het te laat is en moeten leven met een grote onzekerheid is dit misschien een sprankje hoop.
De minister van volksgezondheid neemt nu de zaak ook serieus en ik kan als woordvoerster van onze Stichting namens alle leden alleen maar dankbaar zijn dat onze jarenlange inzet niet voor niks is geweest.

Namens onze Stichting S.S.C.A.
Sylvia Veerman


 


 

<<Terug