Home

Boek

Activiteiten

Politiek

Slachtoffers

Juridisch

Gegevens Stichting

Contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat de Stichting het ANBI-keurmerk heeft, zijn al uw giften aftrekbaar bij uw belastingaangifte. Om onze Stichting te zoeken KLIK: 
belastingdienst anbi zoeken

 

Verhalen van Slachtoffers

Het feit dat de Stichting Slachtoffers Cosmetisch Artsen bestaat is het triest gevolg van vele slachtoffers. Het boek met het verhaal van Sylvia heeft een stroom van reacties losgemaakt. Er zijn inmiddels honderden verhalen bekend bij de stichting over slachtoffers van de zogenaamde Cosmetische Artsen en Privéklinieken.

Nu is het wel zo dat veel slachtoffers niet openlijk naar buiten durven komen. Vaak vanwege schaamte, maar ook juridisch kan dit moeilijk liggen. Maar wij zullen de politiek bewerken met de vele en schrijnende verhalen van slachtoffers van rimpelvullers en privéklinieken.

Het verhaal van Sylvia was al een tijdje bekend. Het volledige verhaal kunt u lezen in het boek 'Legaal Verminkt'. Maar op de website zullen we proberen meer slachtoffers aan het woord te laten met hun verhaal.

Wilt u uw verhaal openbaar maken via onze website? Dat kan door CONTACT op te nemen. KLIK HIER

Dus houd de website in de gaten.


KLIK HIER voor de RICHTLIJNEN voor een verantwoorde behandeling.

Door Sylvia Veerman.


KLIK HIER voor het verhaal van A. (wil anoniem blijven).

Deze vrouw heeft gedacht een goede keuze te maken en loopt nu voor haar verdere leven met een verminking met alle gevolgen van dien.

 


KLIK HIER voor het verhaal van Peter.

Mijn naam is Peter en eens was ik een doodgewone en gelukkige man samen met mijn partner.


KLIK HIER voor het verhaal van Sylvia Veerman. Behandeld met het middel Dermalive.

Inmiddels krijgt het verhaal van Sylvia het karrakter van een soap. Haar behandelaar vindt dat Sylvia ontoelaatbaar handelt. KLIK HIER voor dat verhaal. Lees vooral ook daar de reactie van een jurist. De verzekering van Sylvia's behandelaar heeft schuld bekend. En dus is het verhaal van Sylvia geen zwartmakerij maar gebaseerd op feiten.


KLIK HIER voor het verhaal van Christel die zich in Praag liet behandelen.

We danken Christel voor haar verhaal en hoop dat dit een waarschuwing is, wanneer je van plan bent om iets in het buitenland te laten doen.Denk goed na en het kan altijd misgaan en bij wie moet je dan verhaal halen?


KLIK HIER voor het verhaal van Marion.

Zij kreeg pas jaren nadat ze verschillende fillers ingespoten had gekregen ernstige complicaties.


KLIK HIER voor het verhaal van Brigitte

Een schokkend verhaal over siliconen borstimplantaten en de gevolgen van het lekken hiervan. Tevens weer de laksheid van de IGZ, traagheid van reageren en het niet serieus nemen van slachtoffers door deze inspectie.


KLIK HIER voor het verhaal van Kristel

Een ander verhaal over intimidatie en wegmoffelen van feiten na een mislukte borstoperatie.


KLIK HIER voor het verhaal van Rosemarie

Weer een verhaal over foute behandeling, verminking, slechte c.q. geen nazorg. En zogenaamde chirurgen, die met elkaar onder 1 hoedje spelen.

Ook blijkt maar weer eens dat er in veel klinieken GEEN PROTOCOL is. Er is GEEN regel die zegt wat je als kliniek moet doen als er iets mis gaat. Prutsers kunnen in Nederland nog steeds gewoon hun gang gaan.

 

 

Nieuws

Made by web-4-all

Last update: 28-05-2015