Home

Mijn Verhaal

Fotos

Boek

Pers

SSCA

Contact

 

 

 

Foto's

Ik liet mij in 2001 behandelen met permanente rimpelvullers, om een eind te maken aan die boze frons in mijn voorhoofd. Ik viel in handen van een man in witte doktersjas die achteraf niet eens arts bleek te zijn. Een aantal maanden na de behandeling bleek dat het helemaal mis was gegaan. De gevolgen zijn erg ingrijpend. Je schaamt je voor jezelf en belandt in een sociaal isolement. Met deze verminking wilde en kon ik niet verder leven. Ik vond gelukkig een bekwaam plastisch chirurg, die mijn gezicht enigszins toonbaar heeft gemaakt. Sinds voorjaar 2007 durf ik me weer op straat te vertonen.

na botox en dermalive

In de priv├ękliniek ben ik behandeld tegen de 'boze fronsrimpel' tussen de ogen. Bovenstaande foto is het resultaat direct na behandelingen met Botox en Dermalive in de priv├ękliniek.

Na een aantal maanden resulteerde dit in de verminking zoals de omslag van mijn boek laat zien.

boek legaal verminkt

 

Door een bekwaam plastisch chirurg met veel courage dr. Kouwenberg heb ik weer een toonbaar gezicht gekregen. Dr. Kouwenberg moest een verminking herstellen met alle gevaren vandien. Mijn gezicht is hierdoor weer toonbaar geworden. Deze arts leidt een uitstekende afdeling plastische chirurgie, waar ook cosmetische ingrepen verricht worden, in het Slingeland Ziekenhuis.

Mijn gezicht is inmiddels wel weer redelijk hersteld. Tenminste qua aanzien. Maar de gevolgen zijn blijvend. De schade en fysieke pijn is ook blijvend. Nog steeds is behandeling nodig.

Mijn verhaal staat niet op zichzelf. Er zijn veel meer slachtoffers. Als u ook slachtoffer bent, dan wil ik u graag bijstaan. Ook al wilt u alleen uw verhaal kwijt. Uiteraard ga ik zeer zorgvuldig met uw gegevens om. De gegevens die u via deze website mailt, worden niet openbaar en er wordt niets naar buiten gebracht zonder uw toestemming.

Ik wil uiteindelijk een Stichting oprichten om mensen bij te staan en waar het mogelijk is te helpen.

 

 

Nieuws

Made by web-4-all

Last update: 30-08-2010